نشریه کسب و کار در ورزش
مقالات دوره چهار و شماره دو، بهار 1403 منتشر شد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره چهار و شماره دو، بهار 1403 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره چهار و شماره یک، زمستان 1402 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره چهار و شماره یک، زمستان 1402 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره سه و شماره چهار، پاییز 1402 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره سه و شماره چهار، پاییز 1402 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

کسب رتبه علمی
باافتخار به استحضار  همکاران دانشگاهی و دانش‌پژوهان محترم می‌رساند که نشریه کسب‌وکار در ورزش موفق به کسب رتبه الف در آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد

مطالعه بیشتر

مقالات دوره سه و شماره سه، تابستان 1402 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره سه و شماره سه، تابستان 1402 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره سه و شماره دو، بهار 1402 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره سه و شماره دو، بهار 1402 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره سه و شماره یک، زمستان 1401 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان فصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره سه و شماره یک، زمستان 1401 بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره دو و شماره یک، تابستان و پاییز 1401 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان دوفصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره دو و شماره 2، تابستان و پاییز 1401  بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

تغییر نوبت انتشار نشریه
**به اطلاع پژوهشگران گرامی می‌رساند مجوز نشریه کسب‌وکار در ورزش از شماره زمستان 1401 به فصلنامه تغییر یافته است.

دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار با گرایش توسعه دانش بنیان
دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد و مدیریت کسب و کار   با گرایش توسعه دانش بنیان

کسب رتبه علمی
باافتخار به استحضار  همکاران دانشگاهی و دانش‌پژوهان محترم می‌رساند که نشریه کسب‌وکار در ورزش موفق به کسب رتبه ب در آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

مطالعه بیشتر

مقالات دوره دو و شماره یک، زمستان 1400 و بهار 1401 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان دوفصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره دو و شماره یک، زمستان 1400 و بهار 1401  بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

مطالعه بیشتر

مقالات شماره یک و دوره دو تابستان و پاییز 1400 منتشرشد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان دوفصلنامه کسب‌‌وکار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره یک و شماره 2، تابستان و پاییز 1400  بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.

تفاهم نامه همکاری نشریه کسب و کار در ورزش با انجمن مدیریت کسب و کار ایران
نشریه کسب‌و‌کار در ورزش، به منظور ارتقای کمی و کیفی یافته‌های علمی در حوزه کسب و کار، با انجمن مدیریت کسب و کار ایران تفاهم‌نامه همکاری منعقد نموده است.

مطالعه بیشتر

مقالات شماره و دوره یک، زمستان 1399 و بهار 1400منتشر شد.
باسلام و احترام   به اطلاع کلیه عزیزان و همراهان دوفصلنامه کسب‌‌و‌کار در ورزش می‌رساند، مقالات دوره و شماره یک، زمستان 1399 و بهار 1400  بصورت الکترونیکی منتشر و هم اکنون بر روی صفحه اصلی سامانه نشریه کسب‌و‌کار در ورزش به همراه فایل اصل مقالات قرار دارد.